El conseller Jordi Ausàs ofereix una conferència sobre la Llei de Consultes populars a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs ofereix una conferència sobre la Llei de Consultes populars a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona

Posteriorment, s'obrirà un debat amb els alumnes assistents
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, oferirà la conferència Llei de consultes populars per via de referèndum a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona aquest divendres, 8 de maig, a les 12 del migdia.
 
La presentació de la conferència, que tindrà lloc a la Sala de Graus de la facultat de Ciències Jurídiques, anirà a càrrec del degà de la facultat, Antoni Jordà. També assistirà a la conferència el director territorial del Departament de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona.
 
Després de la conferència s’obrirà un debat, moderat pel degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, Antoni Jordà, en el qual podran participar els assistents.

12:00|.Facultat de Ciències Jurídiques de la URV (av. Catalunya, 35)|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, oferirà una conferència sobre la Llei de consultes populars a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.