Acció Social i Ciutadania obre un nou servei "Minuts menuts" a la comarca de l'Alt Camp

query_builder   15 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania obre un nou servei "Minuts menuts" a la comarca de l'Alt Camp

El nou espai "Minuts Menuts" s'ubica a la llar d'infants El Pinar de Vila-rodona
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, presentarà el nou servei “Minuts menuts” de la comarca de l’Alt Camp. El nou espai s’ubica a la llar d’infants El Pinar de Vila-rodona. A la inauguració del servei també hi assistirà la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Carme Mansilla, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous.   
 
El servei “Minuts menuts” és una iniciativa pionera, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Es tracta d’un servei de guarda de nens i nenes que vol donar resposta a aquelles necessitats no previstes o puntals dels seus pares i mares.
 
L’horari de funcionament de l’espai de Vila-rodona és de dilluns a divendres de 17 a 19 hores i el dissabtes, de 10 a 13 hores. El preu del servei és d’un euro per hora d’estada del menor. El nombre d’hores seguides que un/a nen/as pot romandre-hi són tres i dos cops a la setmana com a màxim.
 
El servei “Minuts Menuts” es realitza en col·laboració amb les administracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància. Actualment funcionen espais a Reus, Castellvell del Camp, Vilanova i la Geltrú, Esplugues de Llobregat, El Vendrell, Mataró, Terrassa, Vilafranca del Penedès, la Seu d’Urgell i la comarca del Pallars Jussà.

17:00|.Llar d'Infants El Pinar (pg. de les Alzines, s/n) |Vila-rodona (L' Alt Camp)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, i la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Carme Mansilla, presentaran el nou servei Minuts menuts.