Inauguració del procés de participació i debat per definir l'Estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya

query_builder   7 maig 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Inauguració del procés de participació i debat per definir l'Estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya

En la Jornada inaugural hi intervindran els consellers Saura i Baltasar i el professor d'Economia de la Universitat de Bath (Regne Unit), membre del GIECC (IPCC) i director científic del Centre Basc per al Canvi Climàtic, Anil Markandya
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, inaugurarà demà divendres, 8 de maig, a les 10 hores, el procés de participació i debat per a la definició de l’Estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya (EDSCAT). L'Estratègia és el full de ruta que establirà els objectius quantificats i les línies d'actuació prioritàries que garantiran l'evolució de Catalunya cap a escenaris de major sostenibilitat social, econòmica i ambiental, prenent com a horitzó l'any 2026. Durant la jornada inaugural del procés, hi intervindrà el professor d’Economia de la Universitat de Bath (Regne Unit), membre del GIECC i director científic del Centre Basc per al Canvi Climàtic, Anil Markandya, en una ponència sobre la crisi econòmica actual i el valor d’internalitzar les externalitats. La cloenda, a les 13.15 hores, anirà a càrrec del conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, responsable del foment de la participació ciutadana.
 
 
Programa de la Jornada Inaugural del procés de l’EDSCAT.

09:30|.Auditori AXA-Winterthur (av. Diagonal, 547)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, inaugurarà el procés de participació i debat per a la definició de l’Estratègia per al desenvolupament sostenible de Catalunya (EDSCAT).