El jazz de Víctor de Diego Group arriba a Terrassa

query_builder   30 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El jazz de Víctor de Diego Group arriba a Terrassa

En una gira promoguda pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
La música d’Evolution arribarà a la Nova Jazz Cava de Terrassa dissabte 9 de maig, de la mà de Víctor de Diego Group. Aquest serà el darrer concert de la gira que promou el Departament de Cultura i Mtjans de Comunicació i que ha portat el quartet per deu municipis catalans en el marc del circuit Ressons. Aquest quartet està integrat, a més de Víctor de Diego, per: Roger Mas al piano, Marc Cuevas al contrabaix i Gonzalo del Val a la bateria. 
 
La gira va començar el seu recorregut amb un concert a Figueres, i va visitar els municipis de Granollers, Vic, Barcelona, Lleida, Reus, Sant Feliu de Llobregat, Olot i Vilanova i la Geltrú, abans de finalitzar amb una darrera actuació a Terrassa la trajectòria del primer semestre de 2009.
 
Emmarcat dins del projecte Cultura en Gira, l’organització del circuit Ressons, que impulsa el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació presenta una selecció dels artistes de música moderna que més destaquen en la temporada i que giren per diversos municipis catalans.
 

23:00|.Nova Jazz Cava. C. del Teatre, 2|Terrassa (El Vallès Occidental)

El jazz de Víctor de Diego Group arriba a Terrassa