El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Salt del 12 al 14 de juny

query_builder   10 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament de Governació instal·la la Ludomòbil a Salt del 12 al 14 de juny

Aquest equipament itinerant, de 400 metres quadrats, està especialitzat en el joc per als infants i pensat per a fomentar la participació
El Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, instal·la la Ludomòbil al pavelló esportiu de Salt. La directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, inaugurarà aquest equipament itinerant amb jocs i altres materials lúdics el proper divendres, 12 de juny, a les 19 hores.
 
La Ludomòbil estarà oberta el dia 12 de juny, de 17 a 20 hores, i els dies 13 i 14 de juny, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, per a tots els infants de 0 a 8 anys de Salt i els municipis de l’entorn. En aquest equipament itinerant, instal·lat amb la col·laboració de l’ajuntament, els infants poden gaudir, acompanyats de les persones adultes, de jocs de psicomotricitat, de taula, piscina de boles, pista d’escumes, tobogan, caminadors, mòbils, balancí, arrossegadors, etc.
 
La Ludomòbil, que disposa d’uns 400 metres quadrats de jocs, va ser inaugurada en el Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona i ara realitza un recorregut per les comarques del país. De moment la Ludomòbil ja ha visitat La Seu d’Urgell i Alcanar i els propers dies 21, 22, 23 i 24 de juny s’instal·larà a Sort.
 
A més d’aquest equipament itinerant, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, ha creat una xarxa de ludoteques i el programa “Jugar i llegir”. A través d’aquests projectes d’intervenció educativa i cultural, basats en el joc, la joguina i la participació, el Departament té la intenció de promoure programes que estimulin la participació.

19:00|.Pavelló esportiu de Salt. Carrer de Miquel Martí i Pol, 3. |Salt (El Gironès)

El Departament de Governació i Administracions Públiques instal·la la Ludomòbil a Salt del 12 al 14 de juny