El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita municipis del Baix Empordà aquest divendres

query_builder   10 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita municipis del Baix Empordà aquest divendres

A Verges es reuneix amb l'equip de govern del municipi, que li explicarà el projecte presentat al programa Viure al Poble, gestionat pel Departament, i a La Bisbal d'Empordà visitarà el solar on s'ha de construir el futur centre cívic
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat per l’alcaldessa del municipi, Marta Payró, i la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitarà Verges (Baix Empordà) aquest divendres, 12 de juny, a les 9.45 hores. El conseller Jordi Ausàs signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’equip de govern del municipi, que li explicarà el projecte presentat per acollir-se al programa Viure al Poble, gestionat pel Departament de Governació.
 
A continuació, a les 11.30 hores, farà una visita institucional a la Bisbal d’Empordà. El conseller Jordi Ausàs, acompanyat per l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Lluís Sais, es reunirà amb els regidors del municipi i signarà en el Llibre d’Honor. A continuació, el conseller Jordi Ausàs visitarà el nucli antic de la capital del Baix Empordà i el solar que l’Ajuntament ha cedit al Departament de Governació i Administracions Públiques per a la construcció d’un casal cívic.

09:45|.Ajuntament de Verges. La Placeta, 1. |Verges (El Baix Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visita Verges i La Bisbal d’Empordà