El conseller Jordi Ausàs inaugura un nou Punt TIC a Vilablareix

query_builder   11 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs inaugura un nou Punt TIC a Vilablareix

El Departament de Governació i Administracions Públiques impulsa aquests espais per fomentar l'accés i l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà un nou Punt TIC a Vilablareix (el Gironès), el proper divendres 12 de juny a les 18.00 hores. Durant l’acte estarà acompanyat per l’alcalde de Vilablareix, Enric Vilert; el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i la directora territorial de Governació a Girona, Mireia Mata.
 
Els Punt TIC són espais públics amb equipament informàtic on s’ofereix accés a les tecnologies de la informació i la comunicació orientat a l’extensió del seu ús entre la ciutadania, tot contribuint a l'alfabetització digital de la població.
 
Abans de la inauguració del Punt TIC el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Vilablareix, on es reunirà amb l’alcalde, Enric Vilert, i els membres de l’equip de govern. El conseller signarà el llibre d’honor del consistori.

18:00|.Local Jove de Vilablareix (c. de Güell, 67)|Vilablareix (El Gironès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà un nou Punt TIC a Vilablareix.