La Generalitat se suma a la 31a trobada de l'Associació d'Aviadors de la República

query_builder   10 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat se suma a la 31a trobada de l'Associació d'Aviadors de la República

Dissabte, 13 de juny (12 h), la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació a Terres de l'Ebre, Pilar Andreu, participarà en l'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil a Gandesa
La Generalitat participarà dissabte, 13 de juny (12 h), en la 31a trobada de l’Associació d’Aviadors de la República a Gandesa en què es farà una ofrena floral en homenatge a les víctimes de la Guerra Civil. En l’acte participaran la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Terres de l’Ebre, Pilar Andreu; l’alcalde de Gandesa, Miquel Aubà, i el president de l’Associació d’Aviadors de la República, Antoni Vilella. També hi assistiran el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Manel Vidal, i el de Serveis Socials, Joaquim Pedrola.
 
L’Associació d’Aviadors de la República va néixer a la dècada dels 70 amb la finalitat de rehabilitar professionalment i obtenir les graduacions militars dels aviadors republicans, objectiu que va assolir l’any 1984. Es dóna el cas que, en acabar la Guerra Civil, tots els membres de l’Aviació de la República que no van exiliar-se van trobar-se immersos en processos judicials, van ser empresonats i van ser confinats a camps de concentració. A més, a molts no se’ls van reconèixer els títols acadèmics.

12:00|.Parc de la Bassa de Gandesa. (Ctra/. De Bot, s/n. Davant Consell Comarcal de la Terra Alta)|Gandesa (La Terra Alta)

31a trobada de l’Associació d’Aviadors de la República