L'univers fantàstic de No ploris, Ximplet! finalitza gira a Granollers

query_builder   8 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

L'univers fantàstic de No ploris, Ximplet! finalitza gira a Granollers

S'emmarca en el programa Cultura en Gira del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
El Teatre de Ponent rebrà diumenge, 14 de juny, la darrera representació de l’espectacle familiar No ploris, Ximplet!, la tercera producció de la companyia de teatre infantil La Planeta. La gira, que ha rebut el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, va començar el passat 18 de gener a Molins de Rei. Abans de finalitzar el seu recorregut a Granollers, grans i petits han pogut gaudir de l’espectacle en 23 representacions a 19 municipis d’arreu del territori durant el primer semestre de 2009.
 
No ploris, ximplet! és una obra encarada al públic infantil i també als adults amb ganes de traslladar-se a un món màgic. Explica la història de la Molly, una intrèpida nena que viu amb la seva mare i una germana; el rei Boris, avariciós i rondinaire; i d'un gegant hortolà, en Ximplet el Terrible.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les a tots els públics d’arreu de Catalunya.

12:00|.Teatre de Ponent (c/ Ponent, 60).|Granollers (El Vallès Oriental)

No ploris, Ximplet!