El conseller Jordi Ausàs inaugura el Centre Cívic Les Escoles Velles de Bellver de Cerdanya

query_builder   12 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs inaugura el Centre Cívic Les Escoles Velles de Bellver de Cerdanya

El Departament de Governació ha finançat les obres amb 486.000 euros a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya i el Fons europeu de desenvolupament regional
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el nou Centre Cívic Les Escoles Velles de Bellver de Cerdanya aquest dilluns, 15 de juny, a les 18 hores. També participaran en l’acte l’alcalde de Bellver, Xavier Porta, el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous, i el coordinador dels serveis Territorials del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep M. Ardanuy.
 
El conseller Jordi Ausàs tallarà la cinta inaugural de l’edifici i farà una visita a les instal·lacions. A continuació tindrà lloc una projecció audiovisual de la trajectòria de l’obra del Centre Cívic, i finalment el conseller de Governació, Jordi Ausàs, farà els parlaments per cloure la inauguració.
 
El Departament de Governació ha finançat les obres amb 156.000 euros a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) i 330.000 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder).

18:00|.Centre Cívic de Bellver de Cerdanya (c. de les Escoles, 2-8)|Bellver de Cerdanya (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Centre Cívic Les Escoles Velles de Bellver de Cerdanya.