El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la XIX edició del "Mulla't i Navega per l'Esclerosi Múltiple"

query_builder   26 juny 2012 13:09

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la XIX edició del "Mulla't i Navega per l'Esclerosi Múltiple"

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà demà, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona, la presentació de la XIX edició del “Mulla’t i Navega per l’Esclerosi Múltiple”, que enguany se celebrarà el 8 de juliol impulsada novament per la Fundació Esclerosi Múltiple.
L’acte comptarà amb la presència de Rosamaria Estrany, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple; el doctor Albert Saiz, coordinador de la Unitat de Neuroimmunologia-Esclerosi múltiple del Hospital Clínic; el doctor Jaume Sastre-Garriga, subdirector del Centre de Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEM-CAT), i l’exnedadora Gemma Mengual, padrina de la campanya.
 
En el decurs de l’acte es presentarà la imatge de la campanya d’enguany, el material de marxandatge i s’exposaran diferents formes de col·laboració per participar-hi. També s’explicarà com es desenvoluparà l’acte central i diverses iniciatives que han sorgit entorn a la jornada de natació solidària.
 
El Mulla’t se celebrarà el diumenge 8 de juliol a més de 600 piscines de Catalunya. La iniciativa té per objectiu sensibilitzar la societat respecte a aquesta malaltia, que afecta a més de 7.000 persones a Catalunya i que es diagnostica en persones joves, d’entre 25 i 40 anys.

11:30|Presentació 19a edició de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple".Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c.Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la 19a edició de la campanya "Mulla’t per l’esclerosi múltiple".