La Generalitat se suma a l'homenatge en record de les víctimes de crims d'estat a Colòmbia

query_builder   15 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat se suma a l'homenatge en record de les víctimes de crims d'estat a Colòmbia

Dimarts, 16 de juny (18.30 h), el director de l'Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, participarà en l'acte al Centre Cívic Pati Llimona
L’acte, que ha comptat amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat, comptarà amb la participació de la representant del Moviment de víctimes de Crims d’Estat a Colòmbia, Luz Helena Ramírez
 
El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat, Xavier Badia, participarà dimarts, 16 de juny (18.30 h), en l’acte en record de les víctimes desaparegudes a Colòmbia. L’acte consistirà en una taula rodona sobre la recuperació de la memòria històrica com a element per lluitar contra la impunitat. També hi participaran la representant del Moviment de víctimes de Crims d’Estat a Colòmbia, Luz Helena Ramírez; el representant de l’Associació Catalana d’Expressos Polítics Antifranquistes, Enric Pubill, i la directora de l’Institut Català Internacional per la Pau, Tica Font.
 
En l’acte, organitzat per la Taula Catalana per la Pau a Colòmbia amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans de la Generalitat, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Recordar des del cor” i es projectarà el documental amb el testimoni de Fabiola Lalinde, mare d’un jove colombià detingut i desaparegut. L’exposició, que itinerarà per Catalunya al llarg del 2009, s’inaugurarà dimecres a la plaça de Sants i dijous a la plaça del Diamant de Barcelona.

18:30|.Centre Cívic Pati Llimona (c. Regomir, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, Xavier Badia, participarà en l’acte en record de les víctimes desaparegudes a Colòmbia.