El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la commemoració del 30è aniversari d'ajuntaments democràtics a Vila-seca

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presideix la commemoració del 30è aniversari d'ajuntaments democràtics a Vila-seca

Abans de l'acte visitarà l'Ajuntament del municipi i signarà en el seu Llibre d'Honor
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 30è aniversari d’ajuntaments democràtics organitzat per l’Ajuntament de Vila-seca, en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca el proper dimecres, 17 de juny, a les 20 hores.
 
L’acte comptarà amb les intervencions dels representats municipals actuals de les diverses formacions polítiques, i de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet. Finalment, el conseller Jordi Ausàs farà la cloenda de l’acte, el qual comptarà també amb un concert a càrrec dels alumnes de música de cambra del Conservatori Professional Municipal de Música de Vila-seca.
 
Prèviament, a les 19.30 hores, el conseller de Governació Jordi Ausàs, acompanyat del director territorial del Departament de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, visitarà l’Ajuntament de Vila-seca i signarà en el Llibre d’Honor del consistori.

20:00|.Auditori Josep Carreras (pl. de Frederic Mompou, 1)|Vila-seca (El Tarragonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte commemoratiu del 30è aniversari d’ajuntaments democràtics.