El conseller Jordi Ausàs presenta una col·lecció de publicacions per a la millor gestió dels recursos humans a l'Administració

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta una col·lecció de publicacions per a la millor gestió dels recursos humans a l'Administració

La presentació tindrà lloc dijous, 18 de juny, a les 10 hores, a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la jornada de presentació de la col·lecció de publicacions “Eines per a la gestió dels recursos humans”. Al llarg de la jornada es presentaran els dos primers números de la col·lecció: Diccionari de competències dels càrrecs de comandament de la Generalitat de Catalunya i Guia per elaborar la descripció dels llocs de treball.
 
Aquesta nova col·lecció de publicacions de la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l’Administració i de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) té com a objectiu donar suport a les persones que tenen encomanades la gestió dels recursos humans a la nostra Administració. Aquest recull de publicacions també ha de contribuir a una adequada gestió del coneixement que es genera en aquest context de gestió.
 
A la jornada també hi participarà la directora general de Funció Pública, Leonor Alonso, que parlarà del vincle entre la nova col·lecció i la funció pública. Tot seguit hi haurà la conferència “El paper dels directius públics en un context de crisi”, a càrrec del director de l’Institut de Governança i Direcció Pública, Francisco Longo.

10:00|.Escola d'Administració Pública de Catalunya (c. Girona, 20)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà una col·lecció de publicacions per a la millor gestió dels recursos humans a l'Administració.