Presentació de la primera edició del Postgrau en Mediació Cultural per al Foment de la Lectura

query_builder   17 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la primera edició del Postgrau en Mediació Cultural per al Foment de la Lectura

S'emmarca en el Pla de Foment de la Lectura de la Generalitat
L’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya presentaran el proper dijous, 18 de juny, la primera edició del Postgrau en Mediació Cultural per al Foment de la Lectura.
 
La roda de premsa es farà a les 12 hores a la seu de l’IL3-UB i hi intervindran Amelia Díaz, vicerectora de Docència i Convergència Europea de la Universitat de Barcelona; Gregorio Casamayor, director acadèmic de l’IL3-UB; Sebastià Alzamora, coordinador del Pla de Foment de la Lectura de la Generalitat de Catalunya, i Marta Luna, directora del Postgrau.
 
En el marc del Pla de Foment de la Lectura de la Generalitat, que aspira a millorar l’hàbit i la competència lectora entre la població, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB), es plantegen la possibilitat de reforçar els diferents programes del Pla mitjançant la creació d’un programa de formació de formadors en activitats de foment de la lectura.
 
El Postgrau en Mediació Cultural per al Foment de la Lectura, dirigit per Marta Luna, pretén formar professionals d’arreu de Catalunya com a especialistes en el disseny, la implementació i el seguiment de projectes d’intervenció locals per al foment de la lectura. Es persegueix la millora de la comprensió lectora, fomentar l'hàbit de l'escriptura així com potenciar la formació de docents en el foment de la lectura.
 
El curs, de modalitat semipresencial, té una durada de 150 hores i es començarà a impartir a l’octubre de 2009.

12:00|.Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (c. Ciutat de Granada, 131)|Barcelona (El Barcelonès)

El coordinador del Pla de Foment de la Lectura de la Generalitat, Sebastià Alzamora; la vicerectora de Docència i Convergència Europea de la Universitat de Barcelona, Amelia Díaz, i el director acadèmic de l’IL3-UB, Gregorio Casamayor, presentaran la primera edició del Postgrau en Mediació Cultural per al Foment de la Lectura.