El conseller Tresserras presideix l'acte de cloenda de les activitats del Centenari de les Excavacions d'Empúries

query_builder   18 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras presideix l'acte de cloenda de les activitats del Centenari de les Excavacions d'Empúries

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà demà divendres vinent, 19 de juny, l’acte de cloenda de les activitats del Centenari de les Excavacions d’Empúries.
 
El conseller arribarà a les 11 hores a Empúries, on serà rebut pel director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté; el director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Girona, Miquel Sitjar; el director del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), Xavier Llovera; el director del MAC-Empúries, Xavier Aquilué; l’alcalde de l’Escala, Estanislau Puig; el diputat de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona, Roger Zamorano; el representant de la Diputació de Barcelona, Esteve León, i el subdirector general de Museos Estatales del Ministerio de Cultura, Santiago Palomero.
 
A les 11.30 hores participarà en el balanç de les activitats efectuades en la Commemoració del Centenari de les Excavacions. És previst que a les 12 hores hi hagi una atenció als mitjans de comunicació.
 
A les 12.30 hores, el conseller Tresserras inaugurarà l’edifici dels magatzems arqueològics i visitarà les excavacions de la Insula 30 i els treballs de restauració i musealització del Fòrum de la ciutat romana. 

12:00|.Excavacions d'Empúries|Escala (L' Alt Empordà)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, presidirà l’acte de cloenda de les activitats del Centenari de les Excavacions d’Empúries.