El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, inaugura diverses obres a Carme (Anoia)

query_builder   18 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, inaugura diverses obres a Carme (Anoia)

El Departament de Governació i Administracions Públiques finança l'arranjament de carrers i l'adequació del Casal amb més de 300.000 euros
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, inaugurarà les obres de millora de diversos carrers i les obres d’adequació del Casal de Carme (Anoia) divendres, 19 de juny, a les 13 hores. El Departament de Governació ha finançat les obres amb més de 300.000 euros, la majoria provinents del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
Després de la inauguració de les obres del Casal, finançades per la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, l’alcalde de Carme, Jordi Sellarès, i el secretari general del Departament, Jaume Oliveras, recorreran els carrers de Font Frigola, Progrés i les escales de sant Magí. Al final del recorregut, al carrer Rec Xic del Carme tindran lloc els parlaments.
 
Abans, a les 11 hores, el secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, visitarà Cabrera d’Anoia, on serà rebut per l’alcalde, Salustiano Monteagudo, amb qui parlarà dels futurs projectes del municipi.

13:00|.Casal de Carme (av. de Catalunya, 16)|Carme (Anoia-Penedès)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, inaugurarà les obres de millora de diversos carrers i les obres d’adequació del Casal de Carme.