Santa Coloma de Gramanet acull el darrer concert de la gira d'"El café de las niñas" de D'Callaos

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Santa Coloma de Gramanet acull el darrer concert de la gira d'"El café de las niñas" de D'Callaos

En el marc del programa Cultura en gira, promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
L’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet serà el darrer escenari de la gira El café de las niñas de D’Callaos, que durant el primer semestre de 2009 ha fet un recorregut per 27 municipis catalans sota el paraigua del circuit Ressons i en el marc del projecte Cultura en Gira, que promou el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
El café de las niñas era un petit cafè que va esdevenir punt de trobada de molts aficionats a la música de Terrassa. Amb la gira de D’Callaos, aquell cafè esdevé itinerant i es converteix en l’escenari on els músics ofereixen la seva proposta músicoteatral de nu-flamenc que combina jazz, reggae, salsa, funk o punk.
 
El projecte Cultura en Gira impulsa, entre d’altres, el Circuit Ressons, que presenta una selecció dels artistes de música moderna que més destaquen en la temporada i que giren per diversos municipis catalans. 

La gira de D’Callos es va iniciar al Teatre Alegria de Terrassa el passat gener i abans d’arribar a Santa Coloma de Gramenet ha itinerat per quasi una trentena de municipis catalans.

21:00|.Auditori Can Roig i Torres. Rafel Casanova, 5|Santa Coloma de Gramenet (El Barcelonès)

Santa Coloma de Gramanet acull el darrer concert de la gira d'El café de las niñas de D’Callaos