"Converses amb la mama" acaba als Hostalets de Pierola la seva gira per més d'una trentena de municipis

query_builder   16 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

"Converses amb la mama" acaba als Hostalets de Pierola la seva gira per més d'una trentena de municipis

Promoguda pel Departament de Cultura, en el marc del programa Cultura en gira
La sala teatre del Casal Català d’els Hostalets de Pierola, serà l’escenari on s’acabarà, el proper dissabte 20 de juny, la gira Converses amb la mama, comèdia plena de tendresa dirigida per Josep Maria Mestres i interpretada per Mercè Comas i Miquel Gelabert. Converses amb la mama s’haurà representat durant el primer semestre de l’any a 33 municipis de dins i de fora de Catalunya, en una gira que rep el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. 
 
Adaptada al teatre per Jordi Galceran, Converses amb la mama prové de la pel·lícula del mateix nom de l’argentí Santiago Carlos Oves, premiada a diversos certàmens internacionals. L’obra explica la història d’una mare en la vuitantena que encara pot ensenyar al seu fill de cinquanta a mirar la vida com una cosa senzilla i plena de promeses. És una reflexió sobre la soledat.
  
Emmarcada dins del programa Cultura en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

22:00|.Sala Teatre del Casal Català. Carrer Isidre Vallès, 30|Hostalets de Pierola (Anoia-Penedès)

Converses amb la mama acaba als Hostalets de Pierola la seva gira per més d’una trentena de municipis