El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 25è aniversari de les Ludoteques de Catalunya

query_builder   19 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 25è aniversari de les Ludoteques de Catalunya

La festa tindrà lloc al Parc de la Ciutadella, on s'hi instal·larà la Ludomòbil, una ludoteca vertical i un rocòdrom, i es podrà gaudir de jocs d'habilitat, tallers i actuacions musicals
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 25è aniversari de les Ludoteques de Catalunya en un acte que tindrà lloc a la plaça de la cascada del Parc de la Ciutadella de Barcelona el dissabte 20 de juny a les 12 del matí. El conseller Jordi Ausàs, acompanyat del secretari d’Acció Ciutadana, Josep M. Civis i de la directora general d’Acció Cívica, Violant Mascaró, visitarà els diferents espais de joc per als més petits que la secretaria d’Acció Ciutadana ha organitzat per celebrar el 25è aniversari de les ludoteques.
 
El conseller Jordi Ausàs visitarà la Ludomòbil, un equipament itinerant del Departament de Governació, de 400 metres quadrats que comprèn espai de joc per a nens i nenes de 0 a 3 anys, un espai psicomotriu, jocs de taula i jocs tradicionals. També visitarà la ludoteca vertical, els jocs d’habilitat de sobre taula, el rocòdrom i els tallers de trompetes, bijuteria, clauers, màscares, gorres, titelles de mà i xapes.
 
Després de la visita, el conseller Jordi Ausàs farà els parlaments finals, i el grup musical del Club Super 3, SP3, amb l’espectacle “Anem a veure món” tancarà la jornada de celebració del 25è aniversari.

12:00|.Parc de la Ciutadella (pl. de la Cascada) |Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte commemoratiu del 25è aniversari de les Ludoteques de Catalunya.