El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 25è aniversari de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell

query_builder   19 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 25è aniversari de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell

L'acte, que posarà el punt i final a una setmana de celebracions, comptarà amb un homenatge als expresidents de l'associació i als exalcaldes de la ciutat
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 25è aniversari de l’Esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell en un acte que tindrà lloc el proper diumenge 21 de juny a la Sala Sant Domènec de la capital de l’Alt Urgell a les 12 del migdia.
 
També participaran en l’acte l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla; la presidenta de l’Esplai de la Gent Gran, Carmen Carbonell, i el coordinador de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.
 
Durant la commemoració es farà un homenatge als expresidents de l’associació i als exalcaldes de la ciutat. Finalment el conseller de Governació, Jordi Ausàs, dirigirà unes paraules als assistents. Aquest acte posarà el punt i final a una setmana de celebracions en què destaquen un homenatge als socis de l’Esplai de més de 95 anys, una exposició de fotografies, pintura i manualitats, i una cantada d’havaneres.
 

12:00|.Sala Sant Domènec (c. de Sant Domènec, 4)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 25è aniversari de l’Esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell.