El conseller Tresserras es reuneix amb els representants de les colles de diables i bestiari de Catalunya

query_builder   19 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras es reuneix amb els representants de les colles de diables i bestiari de Catalunya

Tractaran sobre com fer que la transposició de la directiva europea sobre pirotècnia respecti les festes tradicionals catalanes vinculades al foc
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila, es reunirà dilluns vinent, 22 de juny, amb els representants de les colles de diables i bestiari de Catalunya. En la trobada es parlarà sobre la transposició de la directiva europea sobre pirotècnia a l’Estat espanyol per tal d’assegurar que aquesta respecti les festes tradicionals catalanes vinculades al foc.
 
En representació de les colles de diables i bestiari, hi participaran el president de la Federació de Diables de Catalunya, Pep Enric; el president de l’Associació de Bestiari de Catalunya, Sete Udina, i el president de la Coordinadora de Balls de Diables amb Parlament, Pau Plana.
 
La reunió serà a les 10.30 hores al Palau Marc, seu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i a les 11.00 hores es farà una roda de premsa per presentar els resultats de la reunió. En acabar la reunió, poc abans de començar la roda de premsa, es podran prendre imatges de la reunió.
 

11:00|.Palau Marc (Rambla de Santa Mònica, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, acompanyat pel director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ramon Fontdevila, es reunirà amb els representants de les colles de diables i bestiari de Catalunya. En la trobada es parlarà sobre la transposició de la directiva europea sobre pirotècnia a l’Estat espanyol per tal d’assegurar que aquesta respecti les festes tradicionals catalanes vinculades al foc.