Canvi horari-El conseller Saura, l'alcalde Hereu i el vicepresident Chaves presideixen aquesta tarda la Comissió Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona

query_builder   22 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Canvi horari-El conseller Saura, l'alcalde Hereu i el vicepresident Chaves presideixen aquesta tarda la Comissió Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona

Dilluns, 22 de juny (18 h), en el Ministeri de Política Territorial a Madrid
 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat, Joan Saura, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el vicepresident tercer del govern i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves, presidiran aquesta tarda (18 h) la reunió de la Comissió de Col·laboració Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona.
 
En la reunió, s’aprovarà el conveni de col·laboració entre el ministeris de Cultura, el d’Economia i Hisenda, el Consell Superior d’Esports i l’ajuntament de Barcelona per al finançament d’institucions de gran projecció a la ciutat.
 
La Comissió Interadministrativa, integrada per representants de les tres administracions, és l’encarregada, entre altres funcions, de realitzar un seguiment de l’aplicació de la Carta Municipal de Barcelona. Constituïda el juny de 2006, s’ocupa de realitzar estudis per a la millor articulació del règim local de Barcelona, proposar criteris de desenvolupament i aplicació de la Llei 1/2006, de règim especial del municipi, i avaluar els projectes de col·laboració entre les Administracions representades així com la seva aplicació.
 
 
A l’inici de la reunió (18.00h) es podran prendre imatges i quan finalitzi hi haurà declaracions
 
 
 
 

18:00|.Ministeri de Política Territorial (pg de la Castellana, 3)| (Comunitat de Madrid)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu,  i el vicepresident tercer i ministre de Política Territorial del govern espanyol, Manuel Chaves, presidiran la reunió de la Comissió Interadministrativa de la Carta Municipal de Barcelona. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici de la reunió. Un cop acabada, hi haurà una atenció als mitjans.