El conseller de Cultura assisteix a l'espectacle del compositor Pascal Comelade que inaugura el Festival Grec

query_builder   29 juny 2012 13:25

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura assisteix a l'espectacle del compositor Pascal Comelade que inaugura el Festival Grec

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a l’espectable del compositor i multiinstrumentista Pascal Comelade amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona,  que inaugurarà institucionalment el Festival Grec. A l’acte hi assistiran també l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d’alcalde de Cultura, Creativitat i Innovació de l‘Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, el secretari general de Cultura, Xavier Solà, i el director del Festival Grec, Ramon Simó.
 
L’espectacle tindrà lloc diumenge, 1 de juliol, a les 22.00 hores al Teatre Grec.

22:00|El conseller Mascarell assistirà a la inauguració institucional del festival Grec .Teatre Grec (pg. de Santa Madrona, 38)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a l’espectable del compositor i multiinstrumentista Pascal Comelade amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, que inaugurarà institucionalment el Festival Grec. A l’acte hi assistiran també l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d’alcalde de Cultura, Creativitat i Innovació de l‘Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, el secretari general de Cultura, Xavier Solà, i el director del Festival Grec, Ramon Simó.