El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Vilanova i la Geltrú

query_builder   22 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Vilanova i la Geltrú

Visitarà les obres del Mercat del Centre, l'espai Neàpolis i l'Espai Jove finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitarà el municipi de Vilanova i la Geltrú (Garraf), dimarts, 23 de juny. A les 12 hores, visitarà les obres del nou Espai Jove del Parc Esportiu del Garraf, on atendrà els mitjans de comunicació.
 
Abans, a les 10.30 hores, mantindrà una reunió de treball a l’Ajuntament de Vilanova i al Geltrú amb l’alcalde, Joan Ignasi Elena. Després, a les 11.15 hores, visitarà les obres de millora del Mercat del Centre finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 200.000 euros del Pla únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Tot seguit visitarà les obres de l’espai Neàpolis. Aquesta actuació té una subvenció total, desenvolupada en tres fases, de 2.782.512 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) que gestiona el Departament de Governació.

12:00|.Parc Esportiu del Garraf (pl. dels Alumnes Obrers)|Vilanova i la Geltrú (El Garraf)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques a Barcelona, Joan Rabasseda, visitarà Vilanova i la Geltrú.