El conseller Joan Saura intervé dijous en el Senat després de la compareixença del vicepresident Manuel Chaves

query_builder   23 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura intervé dijous en el Senat després de la compareixença del vicepresident Manuel Chaves

Dijous, 25 de juny (9.30 h), la Comissió General de les Comunitats Autònomes acollirà la compareixença del vicepresident tercer i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves
 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, intervindrà el pròxim dijous en el Senat durant la compareixença del vicepresident tercer del govern i ministre de Política Territorial, Manuel Chaves. Saura prendrà la paraula, en català, després de la intervenció del vicepresident, que compareix per explicar les prioritats de la Política Territorial del govern.
 
La sessió començarà a les 9.30h amb la intervenció de Chaves (30’). A partir de les 10.00 h, començaran les intervencions dels grups que van demanar la compareixença: PP, CiU i Grup Mixt (15’ per grup). Després de la rèplica del ministre, començaran a intervenir els representants de les Comunitats Autònomes per ordre protocolari. El president extremeny serà el primer a prendre la paraula (10’ màxim) i després serà el torn del conseller Joan Saura, que intervindrà al voltant de les 11.15 h.  Quan acabin les intervencions dels representants autonòmics i la rèplica del ministre, el conseller Saura atendrà els mitjans a la Sala de Passos Perduts.
 
 
 

11:15|.Senat (pl. de la Marina Española, 8)| (Comunitat de Madrid)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, intervindrà en el Senat en nom del govern durant la compareixença del vicepresident Manuel Chaves sobre les prioritats en política territorial. A les 11.15 h, el conseller intervindrà dins la Comissió i després d'escoltar la rèplica del ministre atendrà els mitjans.