El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la urbanització de la plaça Universitat de Canet de Mar

query_builder   25 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la urbanització de la plaça Universitat de Canet de Mar

També inaugurarà la instal·lació de biomassa per a l'escola bressol i la zona esportiva de Sant Cebrià de Vallalta. El Departament de Governació i Administracions Públiques finança les dues actuacions amb més d'un milió d'euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la urbanització de la plaça Universitat de Canet de Mar (Maresme) dissabte, 27 de juny, a les 13 hores. Abans, a les 12.30 hores, visitarà l’Ajuntament de Canet de Mar on, acompanyat de l’alcalde, Joaquim Mas, signarà en el Llibre d’Honor.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques finança les obres d’urbanització de la plaça Universitat amb un total de 950.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). L’acte inaugural comptarà amb la participació de l’alcalde de Canet de Mar, Joaquim Mas, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs. La consellera del Departament de Salut, Marina Geli, també assistirà a la inauguració de la plaça que, a més, funcionarà com a accés al futur Centre d’Assistència Primària.
 
D’altra banda, abans, a les 10.30 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, on signarà en el Llibre d’Honor. Acompanyat de l’alcalde Jaume Borrell i del director dels Serveis Territorials de Governació a Barcelona, Joan Rabasseda, inaugurarà la instal·lació de biomassa per a l’escola bressol i la zona esportiva del municipi. D’un pressupost de 228.563 euros, el Departament de Governació finança aquesta actuació amb 107.870 euros del PUOSC. 

12:30|.Ajuntament de Canet de Mar. Carrer Ample, 11|Canet de Mar (El Maresme)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà la urbanització de la plaça Universitat de Canet de Mar.