El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 30è aniversari d'ajuntaments democràtics a Castelló d'Empúries

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix la commemoració del 30è aniversari d'ajuntaments democràtics a Castelló d'Empúries

Durant l'acte, que tindrà lloc a l'Ajuntament, farà entrega d'una medalla als ex alcaldes del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà la commemoració del 30è aniversari d’ajuntaments democràtics organitzat per l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) en un acte que tindrà lloc a la Sala Gòtica de l’Ajuntament del municipi el proper dissabte, 27 de juny, a les 19 hores.
L’acte comptarà amb les intervencions dels ex alcaldes de Castelló d’Empúries i de l’alcalde actual del municipi, Salvi Güell. Finalment, el conseller Jordi Ausàs farà la cloenda de l’acte i entregarà un diploma als ex alcaldes.
 
Prèviament, el conseller de Governació Jordi Ausàs, acompanyat de la directora territorial del Departament de Governació a Girona, Mireia Mata, i del vicepresident de la Diputació de Girona, Pere Trias, signarà en el Llibre d’Honor del consistori.

19:00|.Sala Gòtica de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries (pl. del Joc de la Pilota, 1)|Castelló d'Empúries (L' Alt Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà l’acte commemoratiu del 30è aniversari d’ajuntaments democràtics a Castelló d’Empúries.