El Memorial Democràtic participa en l'homenatge als exiliats espanyols a Tolosa de Llenguadoc

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Memorial Democràtic participa en l'homenatge als exiliats espanyols a Tolosa de Llenguadoc

Dissabte, 27 de juny (16 h), a Tolosa de Llenguadoc (França)
 
El director del Memorial Democràtic de la Generalitat, Miquel Caminal, participarà dissabte (16 h) en l’homenatge que organitza l’ajuntament de Tolosa de LLenguadoc als exiliats espanyols que, ara fa 70 anys, van fugir a França. L’acte comptarà amb la presència de destacades personalitats de l’Estat, com ara l’ambaixador d’Espanya a París, Francisco Villar; el secretari general d’UGT, Cándido Méndez; el representant de la Fundació Pablo Iglesias Alfonso Guerra; el president d’Aragó, Marcelino Iglesias, entre d’altres. L’homenatge començarà a les 16 h amb una recepció a l’Ajuntament i seguirà amb una visita guiada al Capitoli i altres punts significatius de l’activitat política antifranquista dels exiliats.
 
A les 18h, s’inaugurarà una placa en record de l’exili espanyol al número 69 de la Rue du Taur, un lloc emblemàtic de la resistència antifranquista. Una hora més tard, s’inaugurarà el moll ·”L’exil républicains espagnol” al riu Garona, en un acte que comptarà amb la presència de “nens de l’exili”.
 
 

16:00|.Plaça del Capitol| (França)

El director del Memorial Democràtic, Miquel Caminal, participarà en els actes d'homenatge que organitza l'ajuntament de Tolosa de Llenguadoc als exiliats espanyols. A les 16h se celebrarà una recepció a l'ajuntament i a les 19h s'inaugurarà un moll dedicat a l'exili.