El delegat del Govern i el director general de Joventut visiten el camp de treball del Castell de Sant Iscle de Vidreres

query_builder   4 juliol 2012 13:21

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern i el director general de Joventut visiten el camp de treball del Castell de Sant Iscle de Vidreres

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, i el director general de Joventut, Toni Reig, acompanyat de l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i de la coordinadora territorial de Joventut, Anna Prior, visitaran demà el camp de treball del Castell de Sant Iscle. Sota el títol “Buscant un passat”, 24 joves participen en aquest camp, que gestiona el Grup Esplai Vidrerenc i que pretén treballar en la recuperació del castell.
 
Durant la visita s’explicaran també els camps de treball que es fan a les comarques gironines durant aquest estiu i els participants en casals, colònies, acampades, rutes i les estades en albergs, l’Estiu és teu.
 
Pels mitjans interessats, el punt de trobada serà l’aparcament del pavelló poliesportiu de l’Institut Vidreres (C/ de l’institut, s/n) a les 11 del matí i des d’allà ens desplaçarem fins al Castell de Sant Iscle per tal de visitar el camp de treball.
 

11:00|Visita al camp de treball del Castell de Sant Iscle.Punt de trobada: aparcament del pavelló poliesportiu de l'Institut Vidreres (c. de l'Institut, s/n)|Vidreres (Selva)

El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director general de Joventut, Toni Reig, acompanyats de l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i de la coordinadora territorial de Joventut, Anna Prior, visitaran el camp de treball del Castell de Sant Iscle.