El conseller Saura i representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts es reuneixen dilluns a València

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura i representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts es reuneixen dilluns a València

Dilluns, 29 de juny (11 h), el Palau de les Arts Reina Sofia de València acollirà la Quarta reunió de comunitats per al desenvolupament dels Estatuts d'Autonomia
 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà el pròxim dilluns (11 h) a València amb representants dels governs autonòmics de tot l’Estat que han reformat els seus Estatuts. Es tracta de la quarta trobada d’aquestes característiques que se celebra a l’Estat després de les celebrades a Saragossa (juliol 2008), Sevilla (octubre 2008) i Valladolid (febrer 2009).
 
L’objectiu és buscar fórmules de col·laboració i analitzar de forma conjunta el desplegament dels Estatuts. En l’ordre del dia figuren, entre altres punts, la firma de convenis de col·laboració en matèria de salut pública. El més important permetrà homologar les autoritzacions de manipuladors d’aliments per tal que puguin tenir vigència en diverses comunitats. 
 
Assistiran a la reunió, el conseller Joan Saura, el conseller de Governació del País Valencià, Serafín Castellano; el conseller de la Presidència d’Andalusia, Antonio Ávila; el vicepresident d’Aragó, José Ángel Biel; el conseller de Presidència de Balears, Albert Moragues, i el conseller de Governació de  Castella i Lleó, J. Antonio de Santiago Juárez-López. 
 
A les 12.00 h, els mitjans podran prendre imatges de la trobada. A  les 12.15 h aprox., se celebrarà una roda de premsa conjunta i, en acabar, els consellers es traslladaran al Palau de la Generalitat (C/Caballeros, 2) per assistir a una recepció amb el president, Francisco Camps.
 
 
 
 
 

11:00|.Palau de les Arts Reina Sofia (av. del Saler, 1)| (Comunitat Valenciana)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà a València amb representants de tots els governs que han reformat els seus Estatuts. A les 12 h, muts de la reunió i a les 12.15 h roda de premsa.