El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la XX Trobada Empresarial al Pirineu

query_builder   3 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la XX Trobada Empresarial al Pirineu

Intervé en l'acte de benvinguda que tindrà lloc a la Sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell, el dijous 4 de juny, a les 17.15 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participa en la XX Trobada Empresarial al Pirineu que se celebra a la Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell (Alt Urgell) els dies 4 i 5 de juny. El conseller Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde Albert Batalla, i el president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Joan Ramon Fuertes, intervindrà en l’acte de benvinguda a les persones participants, el dijous 4 de juny, a les 17.15 hores.
 
El conseller Jordi Ausàs també té previst assistir a l’acte d’inauguració que tindrà lloc el divendres, 5 de juny, a les 10 hores, i que anirà a càrrec del president de la Generalitat, José Montilla.
 
Amb el títol “Superem les dificultats, reinventem el futur”, la trobada d’enguany arriba a la vintena edició amb l’objectiu de buscar noves idees empresarials i obrir nous horitzons i oportunitats tenint en compte el moment econòmic actual. Entre els temes que s’hi tractaran destaca: la superació amb èxit de situacions límit, l’aprofitament de les oportunitats d'una crisi, el calendari de sortida de la crisi, el models d'empreses d'èxit i propostes de reforma del sistema econòmic actual.

17:15|.Sala de Sant Domènec (c. de Sant Domènec, 4)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, i el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Victor Orrit, participaran en la XX Trobada Empresarial al Pirineu.