El conseller Baltasar presideix el lliurament de Premis Medi Ambient i Escoles Verdes

query_builder   3 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Baltasar presideix el lliurament de Premis Medi Ambient i Escoles Verdes

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà demà dijous, 4 de juny, a les 19.30 hores, el lliurament dels Premis Medi Ambient 2009 i del Premi Escoles Verdes, que tindran lloc al Mercat de les Flors de Barcelona.
 
Els Premis Medi Ambient, convocats amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, el dia 5 de juny, celebren enguany la quarta edició. Premien projectes de recerca, desenvolupament i innovació i iniciatives de protecció i millora del medi ambient. Opten al Premi els projectes i les iniciatives en els àmbits temàtics de la millora de la qualitat de l’aire i la sostenibilitat en l’edificació que s'hagin desenvolupat totalment o parcial a Catalunya.
En el marc de la celebració del desè aniversari del programa Escoles Verdes, la Generalitat de Catalunya ha creat també el Premi Escoles Verdes, per impulsar el reconeixement públic a iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat realitzades per les escoles que disposen del Distintiu d’escola verda. Opten al Premi els centres educatius que tenen el Distintiu d’escola verda, i es convoca en les dues categories següents: en reconeixement a una trajectòria i en reconeixement a una actuació singular.

19:30|.Mercat de les Flors (c. Lleida, 59)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà el lliurament dels Premis Medi Ambient 2009 i del Premi Escoles Verdes.