El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, visita Cubelles i Sant Climent de Llobregat

query_builder   4 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, visita Cubelles i Sant Climent de Llobregat

El Departament de Governació i Administracions Públiques finançarà amb més de 500.000 euros les obres d'abastament d'aigua de Cubelles i les del pla de protecció de la desembocadura del riu Foix
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran els municipis de Cubelles (Garraf) i Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat), aquest divendres, 5 de juny.
 
A les 9.30 hores, seran rebuts per l’alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero. Després de signar en el Llibre d’Honor, es reuniran al Centre social per parlar dels projectes que rebran subvenció del Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) fins al 2012.
 
L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.45 hores al Centre social de Cubelles. Tot seguit, les autoritats es desplaçaran fins a la zona del cementiri, que es preveu ampliar i construir-hi el nou tanatori, una obra que el Departament de Governació finançarà amb 100.000 euros els propers anys. Enguany, Cubelles rebrà més de 500.000 euros del PUOSC per a obres d’adequació de la xarxa municipal d’abastament d’aigua i per al pla urbanístic de protecció de la desembocadura del riu Foix.
 
A les 12.15 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials del departament, Joan Rabasseda, visitaran l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, on es reuniran amb l’alcalde, Domènech Tugas, per parlar dels projectes que es finançaran amb el PUOSC. L’obra més rellevant és la remodelació de l’antic CEIP que el Departament de Governació finançarà amb 366.810 euros del Pla.

10:45|.Centre Social (c. de Joan Roig i Piera, 3-5)|Cubelles (El Garraf)

El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Joan Rabasseda, visitaran els municipis de Cubelles  i Sant Climent de Llobregat. L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10.45 hores al Centre social de Cubelles.