El conseller de Cultura inaugura el Congrés Internacional sobre Cultura, Política i Política Cultural

query_builder   6 juliol 2012 14:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura inaugura el Congrés Internacional sobre Cultura, Política i Política Cultural

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugurarà dilluns, a les 10.45 hores, el “Congrés Internacional sobre Cultura, Política i Política Cultural”. A l’acte, que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, hi participaran el director del Congrés, Arturo Rodríguez, i el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Salvador Giner.
 
La Jornada està organitzada pel Centre d'Estudis sobre Cultura, Política i Societat (CECUPS) de la Universitat de Barcelona en col·laboració amb la publicació anglesa International Journal of Cultural Policy.
 
L’objectiu de la jornada és fer front al repte de reconsiderar l'anàlisi de la política cultural des dels paràmetres més amplis de la relació entre cultura i política. En aquest encontre s'analitzaran els diferents aspectes d'aquesta relació des d'una perspectiva acadèmica i interdisciplinària, oberta tant a les ciències socials com a les humanitats.

10:45|Congrés Internacional sobre Cultura, Política i Política Cultural.Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB (c. Montalegre, 5)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, inaugurarà el “Congrés Internacional sobre Cultura, Política i Política Cultural”. A l’acte, que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, hi participaran el director del Congrés, Arturo Rodríguez, i el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Salvador Giner.