Signatura d'un conveni de patrocini entre Televisió de Catalunya, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Estrella Damm

query_builder   9 juliol 2012 11:56

event_note Nota de premsa

Signatura d'un conveni de patrocini entre Televisió de Catalunya, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Estrella Damm

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell; el president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart; el director general de Damm, Enric Crous; el director de TV3, Eugeni Sallent, i el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sergi Valdé, signaran demà dimarts, 10 de juliol, un conveni d’acord amb el qual Estrella Damm patrocinarà l'activitat castellera durant cinc anys. L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores, a la seu de l'antiga fàbrica Damm, a Barcelona.
 
Aquest conveni ajudarà a finançar les colles castelleres i possibilita una millora de la cobertura televisiva de l'activitat castellera que difondrà TV3.

12:00|Signatura d'un conveni de patrocini entre TVC, Coordinadora de Colles Castellers i Estrella Damm.Antiga fàbrica Damm (c. Rosselló, 515)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, signarà un conveni de patrocini entre Televisió de Catalunya, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Estrella Damm.