El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el consorci de la Crosa

query_builder   30 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el consorci de la Crosa

Coneixerà el projecte de millores de l'Espai d'Interès Natural del Volcà de la Crosa que finançarà el Departament de Governació
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitarà el consorci de la Crosa, dimecres, 1 de juliol. Allà coneixerà el projecte de millores de l’Espai d’Interès Natural del Volcà de la Crosa i atendrà els mitjans de comunicació, a les 12.30 hores, a les immediacions del Volcà.
 
El projecte del Volcà de la Crosa pretén promoure la conservació i millora del patrimoni natural i cultural d’aquest espai, fomentar el desenvolupament sostenible de la zona, donar valor social i econòmic a l’espai natural protegit i unificar totes les actuacions que s’hagin dut a terme o es puguin dur en un futur per part de les diferents administracions consorciades. D’un pressupost de 697.590 euros, aquesta actuació té demanada una subvenció de 348.795 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.
 
Posteriorment, el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, tindrà una reunió de treball amb l’alcalde de Vilobí d’Onyar, Joan Busquets; l’alcalde de Bescanó, Xavier Soy: l’alcalde d’Aiguaviva, Joaquim Mateu; el president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, i el president del Consell Comarcal del Gironès, Lluís Freixas.

12:30|.Ctra. de Girona a Santa Coloma de Farners, a l'alçada de l'àrea de les Guilloteres|Vilobí d'Onyar (La Selva)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, visitarà el consorci de la Crosa i atendrà els mitjans de comunicació a les immediacions del Volcà.