OCUPACIÓ

La secretària d'Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, visita les Terres de l'Ebre

query_builder   11 juliol 2012 11:53

event_note Nota de premsa

OCUPACIÓ

La secretària d'Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, visita les Terres de l'Ebre

 

  • A les 12:30 hores, la secretària atendrà als mitjans de comunicació a la seu dels Serveis Territorials de Cultura (c/ Dr. Ferran, 6-8)
 
 
Demà dijous 12 de juliol la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, visitarà demà les Terres de l’Ebre.
 
A les 09:00 hores, la secretària mantindrà una reunió amb l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, a la seu de l’Ajuntament de Tortosa (pl. Espanya, 1). En acabar, a les 10:00 hores, Esther Sànchez, visitarà la Casa d’Oficis de Tortosa (c/ Nova Estació, 27).
 
Posteriorment, a les 11:00 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals intervindrà en una sessió de treball i informativa sobre les polítiques actives del Servei d’Ocupació de Catalunya (Serveis Territorials de Cultura. c/ Dr. Ferran, 6-8). Al voltant de les 12:30 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, atendrà als mitjans de comunicació.
 
A la tarda, a les 17:00 hores, la secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, mantindrà una reunió de treball amb els presidents dels Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre (Delegació del Govern. C/ Montcada, 23). En acabar, a les 18:00 hores, Esther Sànchez es reunirà amb alcaldes de les Terres de l’Ebre (Consell Comarcal del Baix Ebre. c/ Barcelona, 152).
 
 
 

12:30|Visita a les Terres de l'Ebre.Serveis Territorials de Cultura (c. Dr. Ferran, 6-8)|Tortosa (Baix Ebre)

La secretària d’Ocupació i Relacions Laborals, Esther Sànchez, visitarà les Terres de l’Ebre.