TURISME

Lleida acull una jornada informativa sobre el procés de regularització, categorització i promoció dels habitatges d'ús turístic i dels establiments d'apartaments turístics

query_builder   11 juliol 2012 12:24

event_note Nota de premsa

TURISME

Lleida acull una jornada informativa sobre el procés de regularització, categorització i promoció dels habitatges d'ús turístic i dels establiments d'apartaments turístics

 
·         La jornada se celebrarà demà dijous 12 de juliol a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida i comptarà amb la presència de la directora general de Turisme, Marian Muro.
 
La Direcció General de Turisme organitza demà dijous 12 de juliol a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, a les 11.00 hores, una jornada informativa sobre el procés de regularització, categorització i promoció dels habitatges d’ús turístic i d’apartaments turístics que acaba de posar en marxa la Generalitat de Catalunya.
 
La jornada comptarà amb la presència de la directora general de Turisme,  Marian Muro; del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; i del director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a Lleida, Octavi Miarnau.
 
Prèviament a l’inici de la jornada, a les 10:45 hores, la directora general de Turisme,  Marian Muro, atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|Jornada informativa sobre el procés de regularització, categorització i promoció dels habitatges d'ús turístic i dels establiments d'apartaments turístics.Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (Segrià)

La directora general de Turisme,  Marian Muro, i el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, participaran en la jornada informativa sobre el procés de regularització, categorització i promoció dels habitatges d’ús turístic i dels establiments d’apartaments turístics. També hi assistirà el director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a Lleida, Octavi Miarnau. Prèviament, a les 10.45 hores, la directora general de Turisme atendrà els mitjans de comunicació.