Presentació de l'"Anuari 2009 de la Música i l'Espectacle als Països Catalans"

query_builder   10 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de l'"Anuari 2009 de la Música i l'Espectacle als Països Catalans"

Dilluns vinent, 13 de juliol, a les 12 hores, es farà a la seu de la SGAE de Catalunya la presentació de l'Anuari 2009 de la Música i l'Espectacle als Països Catalans, editat pel Grup Enderrock i l’Associació Professional de Representants, Promotors i Manàgers de Catalunya (ARC).
 
En l’acte hi intervindran el director de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Antoni Lladó; el director de la SGAE a la Zona Mediterrània, Ramon Muntaner; el president de l'ARC, Joan Roselló; Dani Castellano, de l'APECAT (Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya); la gerent de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), Carmen Zapata; la gerent de l'Associació Professional de Músics de Catalunya (MUSICAT), Marga Castañer; Xavier Fortuny, de la Confederació d'Associacions Empresarials de la Música; el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, i la coordinadora de l'Anuari, Laia Altarriba.
 
 L'Anuari 2009 de la Música i l'Espectacle als Països Catalans ofereix en 92 pàgines un balanç del que ha estat l'any 2008 amb anàlisis, estadístiques i rànquings que es veuen complementats amb entrevistes i articles d'opinió de fons amb les veus més representatives del sector. Enguany la revista incorpora com a novetat un estudi promogut per l’ARC que certifica que la música en directe és el primer sector de la indústria catalana de la música. Actualment, la música en directe representa gairebé el 90% del negoci musical als Països Catalans.

12:00|.SGAE a Catalunya (pg. de Colom, 6)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l’Institut Català de les Indústries Culturals, Antoni Lladó, participarà en la presentació de l’Anuari 2009 de la Música i l’Espectacle als Països Catalans.