Nova reunió de la comissió de seguiment del Pacte nacional per a l'habitatge

query_builder   10 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Nova reunió de la comissió de seguiment del Pacte nacional per a l'habitatge

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà dilluns, 13 de juliol, a partir de les 10 hores, una nova reunió de la comissió de seguiment del Pacte nacional per a l’habitatge. Per sisena vegada des que es va signar el Pacte, l’octubre de 2007, la comissió es reunirà per revisar el grau de compliment d’aquest compromís a data avui. La trobada servirà també per fer una valoració de la situació del sector de l’habitatge i com a novetat, es presentarà l’avantprojecte de decret del Pla del dret a l’habitatge 2009-2012.
 
En acabat, cap a les 12:30 h aproximadament, el conseller i la secretària d’Habitatge, Carme Trilla, atendran els mitjans de comunicació.

12:30|.Auditori AXA (av. Diagonal, 547)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, presidirà una nova reunió de la comissió de seguiment del Pacte nacional per a l’habitatge. Per sisena vegada des que es va signar el Pacte, l’octubre de 2007, la comissió es reunirà per revisar el grau de compliment d’aquest compromís a data avui. En acabat, cap a les 12.30 h aproximadament, el conseller i la secretària d’Habitatge, Carme Trilla, atendran els mitjans de comunicació.