El conseller Jordi Ausàs presideix el dinar del Congrés Treball i Ciutadania de les Entitats Catalanes d'Acció Social

query_builder   13 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs presideix el dinar del Congrés Treball i Ciutadania de les Entitats Catalanes d'Acció Social

Tindrà lloc a l'Auditori de la ONCE de Barcelona el proper dimarts 14 de juliol a les dues del migdia
 
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el dinar del Congrés “Treball i Ciutadania” organitzat per la Federació de les Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) aquest dimarts, 14 de juliol, a les 14 hores a l’edifici de la ONCE de Barcelona. El conseller Jordi Ausàs, acompanyat per la presidenta d’Entitats Catalanes d’Acció Social, Teresa Crespo, i el director general d’Acció Comunitària del Departament de Governació, Xavier Garriga, dirigirà unes paraules als assistents al dinar.
 
ECAS és una federació d'Entitats Catalanes d'Acció Social, que neix el 2003 com a fruit de la fusió de diferents plataformes que treballen a Catalunya en l'àmbit social amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de col·lectius amb situació de marginació o risc d'exclusió. El Congrés Treball i Ciutadania es durà a terme el dimarts 14 i dimecres 15 de juliol a l’Auditori de la ONCE de Barcelona i té per objectiu ser un espai de diàleg i reflexió on superar la contraposició entre la millora de la competitivitat i la cohesió social. El congrés comptarà amb la participació d’experts, investigadors i entitats del sector, i tindrà diverses taules de debat i espais de relació.

14:00|.Auditori de l'ONCE (Gran Via de les Corts Catalanes, 400)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presidirà el dinar del Congrés Treball i Ciutadania de les Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS)