Les associacions de gitanos de Catalunya assistiran a la presentació del Pla Integral del Poble Gitano 2009-2013

query_builder   1 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Les associacions de gitanos de Catalunya assistiran a la presentació del Pla Integral del Poble Gitano 2009-2013

L'acte tindrà lloc al Departament de Governació aquest dijous, 2 de juliol, a les 12 hores i estarà presidit pel conseller Jordi Ausàs
Les associacions de Gitanos de Catalunya assistiran a la presentació del Pla Integral del Poble Gitano 2009-2013, que el conseller de Governació i Administracions Publiques, Jordi Ausàs, presentarà a la sala d’actes del Departament aquest dijous, 2 de juliol, a les 12 hores. Totes aquestes entitats han participat en l’elaboració del Pla a través del Consell Assessor del Poble Gitano.
 
El Pla Integral del Poble Gitano 2009-2013, que ha estat aprovat aquest dimarts pel Govern, és una eina que engloba 106 actuacions incloses en 16 àmbits de treball adreçades a garantir la igualtat d’oportunitats del col·lectiu gitano de Catalunya. El Pla pretén equiparar sòcioculturalment i econòmicament aquest col·lectiu amb la societat general catalana de la qual forma part, i, alhora, promoure i reconèixer els seus trets propis i culturals.
 
El conseller Jordi Ausàs intervindrà en la presentació en tant que president del Consell Assessor del Poble Gitano. També hi participaran el secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Vicepresident 1r del Consell Assessor del Pla, Josep M. Civis, i el President de l’Agrupació d’Entitats per al Desenvolupament del Poble Gitano dels Països Catalans i Vicepresident 2n del Consell Assessor del Pla, Àngel Giménez.

12:00|.Sala d'actes del Departament de Governació i Administracions Públiques. Via Laietana, 26. |Barcelona (El Barcelonès)

Les associacions de gitanos de Catalunya assisteixen a la presentació del Pla Integral del Poble Gitano 2009-2013 per part del Conseller de Governació, Jordi Ausàs