RECORDATORI AVUI: El secretari del Govern presidirà l'acte d'entrega de les beques en Estudis Internacionals que atorga el Patronat Catalunya Món

query_builder   16 juliol 2012 17:50

event_note Nota de premsa

RECORDATORI AVUI: El secretari del Govern presidirà l'acte d'entrega de les beques en Estudis Internacionals que atorga el Patronat Catalunya Món

 

Enguany també es farà entrega dels primers ajuts per a realitzar estudis internacionals a Catalunya per a estrangers no residents al país
 
 
El secretari del Govern, Germà Gordó, presidirà el proper dijous 19 de juliol, a les 19:00 hores a la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat, l’acte d’entrega de les beques que atorga el Patronat Catalunya Món en Estudis Internacionals. També hi intervindran la secretària general del Patronat, Roser Clavell, el vicesecretari de la Federació Catalana de Caixes d’Estalvis, Antoni Millet, i la Catedràtica de Ciència Política al Queen Mary College de la Universitat de Londres, Montserrat Guibernau, que realitzarà una conferència.

Durant l’acte de lliurament de les beques, que enguany celebra la seva 30a edició i compta amb una aportació total de 225.000 euros, s’entregaran cinc ajuts a estudiants provinents de carreres com Dret i Ciències Polítiques, per a cursar un màster o un postgrau en relacions internacionals i integració europea en centres de reconegut prestigi internacional. I enguany, a més a més, es fa una passa més en el Programa de Beques del Patronat Catalunya Món i s’atorgaran per primera vegada tres ajuts a estrangers no residents al país per realitzar estudis internacionals de postgrau en universitats o centres d’estudis superiors ubicats a Catalunya.

Els Ajuts en Estudis Internacionals, model de cooperació público-privada per a la formació

El Patronat Catalunya Món, amb el patrocini de la Federació Catalana de Caixes d'Estalvi, atorga aquestes beques amb la voluntat de formar especialistes en relacions internacionals i promoure la internacionalització de la societat civil catalana a través d’un model de col·laboració entre l’Administració Pública i el sector privat per a la formació superior.

19:00|Programa de Beques del Patronat Catalunya Món.Palau de la Generalitat - Sala Torres Garcia (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari del Govern, Germà Gordó, presidirà l'acte d'entrega de les beques que atorga el Patronat Catalunya Món en Estudis Internacionals. També hi participaran la secretària general del Patronat, Roser Clavell; el vicesecretari de la Federació Catalana de Caixes d’Estalvis, Antoni Millet, i la catedràtica de Ciència Política al Queen Mary College de la Universitat de Londres, Montserrat Guibernau, que farà una conferència. També hi assistiran el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i a la Catalunya Central, Jordi Moltó, i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.