El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la prova del Campionat del Món de Biketrial d'Igualada

· En l'acte, el Govern farà un reconeixement a la selecció catalana pels èxits internacionals

query_builder   16 juliol 2012 13:25

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la prova del Campionat del Món de Biketrial d'Igualada

· En l'acte, el Govern farà un reconeixement a la selecció catalana pels èxits internacionals

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà demà, a les set de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, la presentació de la prova del Campionat del Món de Biketrial, que tindrà lloc a Igualada del 26 al 28 de juliol, i el reconeixement als èxits internacionals de la selecció catalana d’aquest esport.
En l’acte, també hi participarà Marc Castells, alcalde d’Igualada; Albert Balcells, director d’Ocisport; Josep Abant, president de la Associació Catalana de Biketrial, i Màrius Mollà, secretari general de la Biketrial International Union.
 
Igualada acollirà, els dies 26, 27 i 28 de juliol, una prova de Campionat del Món de Biketrial, que enguany consta de tres cites, a França, Itàlia i Catalunya. Aquesta prova apostarà per un escenari 100% urbà i les àrees de competició s’instal·laran en emplaçaments com la zona esportiva de Les Comes, el parc de lEstació Vella, la plaça de Les Pedres i la plaça Cal Font.
 
Després de conèixer els detalls de la prova, el Govern farà un reconeixement als campions de biketrial de la selecció catalana, reconeguda internacionalment a finals de 2009, que ha conquerit els dos Campionats del Món per nacions en què ha participat i 8 títols mundials individuals. Hi assistiran 17 dels 18 components del conjunt català.

19:00|Presentació del Campionat del Món de Biketrial d'Igualada i reconeixement als èxits internacionals de la selecció catalana.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la prova del Campionat del Món de Biketrial, que tindrà lloc a Igualada del 26 al 28 de juliol, i el reconeixement als èxits internacionals de la selecció catalana d’aquest esport.