Vic acull el primer espectacle de la gira multidisciplinar "Entre Pinces"

query_builder   26 juny 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Vic acull el primer espectacle de la gira multidisciplinar "Entre Pinces"

Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
La plaça dels Màrtirs de Vic acollirà, el proper 3 de juliol, el primer espectacle de la gira Entre Pinces, la darrera producció de la companyia Solfasic. L'espectacle de música i circ es podrà veure a 15 municipis d’arreu del territori català en una gira que rep el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, en el marc del programa Cultura en gira. 
 
Adreçat a tots els públics, l’espectacle parteix de la còmica situació en què el protagonista sortint de la dutxa es troba els convidats a casa. Han arribat massa d’hora, i això obliga el personatge a vestir-se de la manera més inversemblant: entre pinces i sobre el fil de l’estenedor. Un cop arreglat i ben elegant, decideix convertir el públic en l’orquestra, i ell n’és el director.
 
Entre Pinces és un espectacle multidisciplinari format per un artista de circ, dos músics (piano i guitarra) i un artista audiovisual, que barreja diverses tècniques com ara el funambulisme, els malabars, el monocicle, la música i el teatre. Destaca l’instrument musical creat per la companyia: els malabars acústics sobre bateria de rebot.
 
 

18:30|.Pl. dels Màrtirs|Vic (Osona)

Vic acull el primer espectacle de la gira multidisciplinar Entre Pinces