El conseller Jordi Ausàs assistirà a la Nit de l'Empresariat a la Seu d'Urgell

query_builder   2 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Jordi Ausàs assistirà a la Nit de l'Empresariat a la Seu d'Urgell

Aquesta cita, organitzada per l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, se celebra enguany per primer cop
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, assistirà a la Nit de l’Empresariat a l’Hotel el Castell de Ciutat de la Seu d’Urgell el proper divendres, 3 de juliol, a les 20.00 hores. També hi seran presents l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i el president de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell, Jordi Grau.
 
La Nit de l’Empresariat, organitzada per l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU), se celebra enguany per primer cop. Vol ser una cita anual per fer de punt de trobada entre empresaris i autoritats de la comarca i cada any comptarà amb la presència d’una personalitat destacada del món empresarial català. Per aquesta primera cita l’AEAU ha convidat el president de la Fira de Barcelona i president del Grup Freixenet, Josep Lluís Bonet, que oferirà una ponència als assistents.

20:00|.Hotel el Castell de Ciutat (ctra. N 260, km. 229)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, assistirà a la Nit de l’Empresariat de l’Alt Urgell.