El conseller Joan Saura i el president del Parlament, Ernest Benach, inauguren la seu de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)

query_builder   2 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura i el president del Parlament, Ernest Benach, inauguren la seu de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)

Demà, 3 de juliol, a les 12 h, a la Gran Via 658 de Barcelona
 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, inauguraran demà (12 h) la seu de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) a la Gran Via de Barcelona, acompanyats del president de l’ICIP, Rafael Grasa. També hi participaran els membres de la Junta de Govern de l’ICIP i la directora, Tica Font.
 
A les 11.50 h, les autoritats faran un breu recorregut per la seu, on podran veure una exposició fotogràfica sobre la vida quotidiana durant el conflicte de l’Iraq. Després, Rafael Grasa obrirà els parlaments presentant les prioritats de l’Institut. Les intervencions del conseller i del president Benach tancaran l’acte.
 
L’ICIP, creat per una llei del Parlament el 2007, és un organisme independent sorgit de la inicitiva de la societat civil, dedicat a la promoció de la recercai la formació en temes de pau i resolució de conflictes, així com a la construcció de pau a països en conflicte o postconflicte. És una institució pionera a l’Estat espanyol, nascuda amb la voluntat de fer de Catalunya un referent internacional en matèria de pau.
 
A les 11.50 h, les autoritats faran una breu visita a la seu i a l’exposició fotogràfica. A les 12 h començarà l’acte d’inauguració
 
 
*Per a més informació, podeu contactar amb el gabinet de comunicació del DIREP ( 93 552 61 08 /09) o el de l’ICIP (Rosa Bergés, 93 554 42 73, rberges.icip@gencat.cat)

11:50|.ICIP (Gran Via de les Corts Catalanes, 658)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, inauguraran  la seu de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). A les 11.50h les autoritats faran un recorregut per la seu, que acull una exposició fotogràfica sobre el conflicte de l'Iraq. A les 12.00 h començarà l'acte d'inauguració.