El conseller Saura presenta el desplegament dels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona

query_builder   16 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura presenta el desplegament dels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona

Demà divendres, 17 d'octubre, a les 11:00 hores a Tarragona,

·A les 10:30 hores, el conseller Saura il'alcalde de Tarragona signaran un convenide coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia
·A les 11:00 hores, el conseller es reunirà amb alcaldes i regidors dels 131 municipis del Camp de Tarragona a l'edifici de l'antiga Audiència de Tarragona.
·A les 12:00 hores, el conseller Saura atendrà els mitjans en roda de premsa per presentar el desplegament dels Mossos d'Esquadra
·A les 16:45 hores, el conseller inaugurarà a Reus l'exposició dels 25 anys de Mossos
·A les 17:30 hores, el conseller i l'alcalde de Reus signaran un convenide coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia
El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,esreunirà demà divendres, a les 11:00 hores, a l'antiga Audiència de Tarragona ambalcaldes i regidors dels 131 municipis del Camp de Tarragona on el proper 1 de novembre es desplegaran els Mossos d'Esquadra .
A l'inici de la reunió, a les 11:00 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges. En finalitzar la trobada, al voltant de les 12:00 hores,el conseller atendrà els mitjans en roda de premsa per explicar el desplegament.

Prèviament, a les 10.30 hores el conseller Saura i l'alcalde de Tarragona, Fèlix Ballesteros, signaran un conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia a la seu de l'Ajuntament de la ciutat.
A la tarda, a les 16:45 hores, el conseller es desplaçarà a Reus i acompanyat del seu alcalde, Lluís Miquel Pérez, inaugurarà l'exposició itinerant commemorativa dels 25 anys dels Mossos d'Esquadra i a continuació, a les 17:30 hores tots dos signaran el conveni de coordinació i col·laboració en matèria de seguretat pública i policia.
Al llarg de la jornada, acom panyaran al conseller, el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, el secretari general del Departament, Joan Boada; el secretari de Seguretat, Joan Delort;el director general de la Policia, Rafael Olmos; la directora dels serveis territorials del departament, Hortensia Grau, el subdirector Operatiu, el comissari Josep Milán;el cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Jaume Ginéi d'altres comandaments dels Mossos d'Esquadra.
TEMA: SIGNATURA CONVENI COORDINACIÓ POLICIAL AMB L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA
DIA: DIVENDRES, 17 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 10:30 HORES
LLOC: AJUNTAMENT DE TARRAGONA . Plaça del Blat
TEMA: REUNIÓ AMB ALCALDES DEL CAMP DE TARRAGONA
DIA: DIVENDRES, 17 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 11:00 HORES
LLOC: Edifici de l'antiga Audiència. Plaça del Palloll s/n
TEMA: RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ DESPLEGAMENT 1 NOVEMBRE 2008
DIA: DIVENDRES, 17 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 12:00 HORES
LLOC: Edifici de l'antiga Audiència. Plaça del Palloll s/n
TEMA: INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ 25 ANYS DE MOSSOS A REUS
DIA: DIVENDRES, 17 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 16:45 HORES
LLOC: PLAÇA DE LA LLIBERTAT
TEMA: SIGNATURA CONVENI REUS
DIA: DIVENDRES, 17 D'OCTUBRE DE 2008
HORA: 17:30 HORES
LLOC: PLAÇA DE LA LLIBERTAT

11:00|.Edifici de l'antiga Audiència (pl. del Palloll, s/n)|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presentarà el desplegament dels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona.