El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la Festa Major de Roquetes

query_builder   3 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, participa en la Festa Major de Roquetes

Presidirà l'ofrena de flors i fruits en honor a Sant Gregori i també farà una visita institucional a l'Ajuntament del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà en els actes de la Festa Major en honor a Sant Gregori de Roquetes (Baix Ebre) aquest dissabte, 4 de juliol, al vespre.
 
A les 19.30 tindrà lloc una concentració davant de l’Ajuntament on hi participaran les pubilles i pubilletes del 2009, la Banda de Música de la Lira, els Grallers i els Gegants de Roquetes. A continuació, a partir de les 20 hores es farà un recorregut pels principals carrers de la població fins arribar a l’Institut de Roquetes. Tot seguit es durà a terme l’Ofrena de Flors i Fruits a Sant Gregori presidida pel conseller Jordi Ausàs, el qual dirigirà unes paraules als assistents.
 
Abans dels actes festius, a les 19.15 hores, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament acompanyat del director territorial del Departament de Governació a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual, i de l’alcalde de Roquetes, Francesc Artur Gas.

19:15|.Ajuntament de Roquetes (av. de la Diputació, s/n)|Roquetes (El Baix Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, participarà en la Festa Major de Roquetes.